Συμμετέχω λέγοντας τη γνώμη μου!

Για να αλλάξουν οι μετακινήσεις στην πόλη ο Δήμος εκπονεί ένα Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας. Πριν την συμμετοχή σου είναι καλό να ενημερωθείς για το τι είναι τα Σχέδια Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας.

Στα πλαίσια του Σχεδίου διενεργούνται έρευνες από εξειδικευμένη ομάδα επιστημόνων και διαβουλεύσεις. Πολύ σοβαρά υπόψη λαμβάνεται η γνώμη των πολιτών, η οποία ζητείται ακολούθως:

Βοήθησε το Δήμο να καταλάβει τις ανάγκες μετακίνησής σου και να επιλέξεις πως θέλεις να είναι το Μεσολόγγι στο μέλλον

ΕΝΑΡΞΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ

Ο Δήμος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, στο πλαίσιο της αρμονικής συνεργασίας και σε συνέχεια της προσπάθειας συγκρότησης ενός ενεργού και δυναμικού δικτύου εμπλεκομένων φορέων που θα συζητά και θα συν διαμορφώνει το μέλλον της πόλης μας, προσβλέπει στην ενεργή συμμετοχή και στήριξη όλων των πολιτών, για την αποτελεσματική εκπόνηση του Σχεδίου.

Για το λόγο αυτό, τίθεται σε ισχύ η διαδικτυακή διαβούλευση για την επιλογή του καταλληλότερου σεναρίου κινητικότητας για την πόλη μας. Για τη συμμετοχή σας στη διαδικτυακή διαβούλευση για την επιλογή του σεναρίου που θα αποτελέσει τη βάση για τη διαμόρφωση του συστήματος αστικής κινητικότητας της πόλης του Μεσολογγίου, μπορείτε να πατάτε το παρακάτω κουμπί.

Θα σας είμαστε ιδιαίτερα ευγνώμονες εάν προωθούσατε το σύνδεσμο της διαδικτυακής έρευνας στα κοινωνικά σας δίκτυα, ώστε να συμβάλουν κατά το δυνατό περισσότεροι συμπολίτες μας στην εκπόνηση του σχεδίου!

© 2020 Δήμος Ι. Π. Μεσολογγίου. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Powered by LEVER ΑΕ