Επιτυχής η δεύτερη θεματική διαβούλευση

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Αξιότιμοι συμπολίτες,

Ο Δήμος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου διοργάνωσε στις 25 Σεπτεμβρίου 2019 με επιτυχία τη Δεύτερη θεματική διαβούλευση για την εκπόνηση του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου. Στο πλαίσιο εκπόνησης του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας, η ομάδα έργου του Δήμου επιχειρεί να διαμορφώσει το πλαίσιο πάνω στο οποίο η πόλη θα υλοποιήσει παρεμβάσεις και επενδύσεις για την ανάπτυξη του μελλοντικού συστήματος κινητικότητας της πόλης.

Στο πλαίσιο της δεύτερης διαβούλευσης, το δίκτυο φορέων της τοπικής κοινωνίας συζήτησε τα κυριότερα συμπεράσματα της 1ης Θεματικής Διαβούλευσης (που πραγματοποιήθηκε στις 15 Ιουλίου 2019), ενημερώθηκε για τα αποτελέσματα του εργαλείου αξιολόγησης του συστήματος κινητικότητας της πόλης, ενώ συνέβαλε στη συνδιαμόρφωση μελλοντικών σεναρίων κινητικότητας της πόλης μας.

Η ομάδα έργου ευχαριστεί όλους τους συμμετέχοντες για την ιδιαίτερα πολύτιμη συμβολή τους στη δεύτερη αυτή διαβούλευση και ευελπιστεί στη μελλοντική τους συνεργασία και υποστήριξη στα επόμενα στάδια εκπόνησης του σχεδίου.

Επιπλέον ο Δήμος, στο πλαίσιο της αρμονικής συνεργασίας και σε συνέχεια της προσπάθειας συγκρότησης ενός ενεργού και δυναμικού δικτύου εμπλεκομένων φορέων που θα συζητά και θα συν διαμορφώνει το μέλλον της πόλης μας, προσβλέπει στην ενεργή συμμετοχή και στήριξη όλων των πολιτών, για την αποτελεσματική εκπόνηση του Σχεδίου.

Για το λόγο αυτό, τίθεται από σήμερα σε ισχύ η διαδικτυακή διαβούλευση για την επιλογή του καταλληλότερου σεναρίου κινητικότητας για την πόλη μας. Για τη συμμετοχή σας στη διαδικτυκαή διαβούλευση για την επιλογή του σεναρίου που θα αποτελέσει τη βάση για τη διαμόρφωση του συστήματος αστικής κινητικότητας της πόλης του Μεσολογγίου, μπορείτε να επισκέπτεστε την ιστοσελίδα του ΣΒΑΚ (www.sbakmes.gr) και να ακολουθείτε το σύνδεσμο https://forms.gle/FyCbw59YtqPctkAq7.

Χρήσιμο υλικό:

Πρόγραμμα | Έντυπο Τοποθέτησης Φορέων | Πλάνο Εκπόνησης ΣΒΑΚ & Στρατηγικοί Στόχοι | Σενάρια Αστικής Κινητικότητας


© 2020 Δήμος Ι. Π. Μεσολογγίου. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Powered by LEVER ΑΕ