ΑΛΛΑΓΗ ΩΡΑΣ - 2η Θεματική Διαβούλευση

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου σας απευθύνει πρόσκληση συμμετοχής στη «Δεύτερη θεματική διαβούλευση για την εκπόνηση του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ)» του Δήμου μας,

που θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο, ημέρα Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 11:00 13.00.

Ο Δήμος Ι. Π. Μεσολογγίου, στο πλαίσιο εκπόνησης του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας, επιχειρεί να διαμορφώσει το πλαίσιο πάνω στο οποίο η πόλη θα υλοποιήσει παρεμβάσεις και επενδύσεις για την ανάπτυξη του μελλοντικού συστήματος κινητικότητας της πόλης. Στο πλαίσιο της δεύτερης διαβούλευσης, το δίκτυο φορέων της τοπικής κοινωνίας θα συναντηθεί προκειμένου:

  • Να παρουσιαστούν τα κυριότερα συμπεράσματα της 1ης Θεματικής Διαβούλευσης και τα αποτελέσματα του εργαλείου αξιολόγησης του συστήματος κινητικότητας της πόλης
  • Να ενημερωθεί και να συνδιαμορφώσει τα προτεινόμενα μελλοντικά σενάρια κινητικότητας της πόλης μας.

Ο Δήμος, στο πλαίσιο της αρμονικής συνεργασίας και σε συνέχεια της προσπάθειας συγκρότησης ενός ενεργού και δυναμικού δικτύου εμπλεκομένων φορέων που θα συζητά και θα συν διαμορφώνει το μέλλον της πόλης μας, προσβλέπει στην ενεργή συμμετοχή και στήριξη όλων σας, για την αποτελεσματική εκπόνηση του Σχεδίου.

Η ομάδα έργου επισυνάπτει με την παρούσα πρόσκληση ένα υποστηρικτικό έντυπο για την τοποθέτηση του κάθε φορέα στην 2η Διαβούλευση (Έντυπο Τοποθέτησης Φορέων).

Πρόγραμμα | Έντυπο Τοποθέτησης Φορέων


© 2020 Δήμος Ι. Π. Μεσολογγίου. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Powered by LEVER ΑΕ